Az üzleti célok meghatározásától az üzemeltetésig

Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink ne csak fent legyenek a weben, hanem el is érjék az oldal létrehozása előtt kitűzött céljaikat. Az üzleti igények és célok meghatározását követően a fejlesztési folyamatokat a megrendelő igényeihez és érdekeihez igazodva alakítjuk ki. A közösen meghatározott mérföldkövek mentén Önnek mindig világos rálátása lesz a projekt akutális státuszára, nem csak a fejlesztési folyamat végén találkozhat a végeredménnyel.


Üzleti elemzés

Termék üzleti folyamatainak elemzése. Cél az üzleti igények felmérése után azon szolgáltatások és funkciók körének meghatározása, melyek a kitűzött üzleti célok elérését támogatják. A folyamat során a specifikáljuk a konkrét igényeket, melyekre a megoldásokat a későbbi fázisokban szállítjuk.


UX/UI

A funkciók eléréséhez szükséges felületek megtervezése. Ez magába foglalja a felületi tervezést mobil, tablet és desktop eszközökre, adott esetben a kutatást, és a grafikai tervezést.

A mobil és tablet eszközökre való fejlesztésben mind a reszponzív, mind az adaptív megközelítésben jelentős tapasztalatunk van. Mindig az adott fejlesztést megvizsgálva lehet eldönteni, hogy a két megközelítés közül melyiket válasszuk.

Nálunk a felhasználói felület kivitelezése nem ér véget a látványtervek elfogadásánál, azt a mérési eredmények és felhasználói visszajelzések alapján folyamatos tökéletesítjük a projekt befejezése után is.


SEO elemzés

Új vagy meglévő termékek SEO tervezése vagy elemzése. Ennek eredménye részben az új vagy meglévő termék követelmény listájába épül be, részben pedig ajánlásokat tartalmaz, amiket egyéb módszerekkel lehet megvalósítani. Ilyen lehet például a link építési stratégia.

Ha egy széles nagyközönségnek szánt fejlesztésről van szó, akkor a gyors és keresőoptimalizált kód lefeljesztésén túl rendszeres tanácsadással segítjük a hatékony ügyfélelérést.


Fejlesztés

Az aktuális szabványoknak és technológiai irányelveknek megfelelő, precízen dokumentált és kommentezett kód révén a kész termékek nem tartogatnak kellemetlen meglepetéseket. A fejlesztésekben mindig a maximális minőségre törekszünk, betartva minden kódminőségre vonatkozó ajánlást. Célunk, hogy hosszú távon fenntartható terméket állítsunk elő ezért nagy hangsúlyt helyezünk arra hogy a termék:

 • könnyen módosítható legyen akár software-fejlesztés nélkül is,
 • könnyen továbbfejleszthető legyen,
 • minimalizáljuk az üzemeltetési költségeket.

 • A megrendelői igényfelmérést és a projekt specifikálását követően választjuk ki azt a technológiát, amely a legstabilabb, legmegbízhatóbb működést garantálja:

 • Backend technológiák: PHP 7, Python, C#, Java, Go
 • Frontend: Javascript, JQuery, HTML5, CSS3, Bootstrap
 • Térinformatika: Leaflet, Google Maps, Mapbox, PostGIS
 • DB technológiák: MySql, MsSql, PostgreSql, MongoDB
 • Hiszünk abban, hogy napjainban az adatból nyert információ hordozza az egyik legnagyobb üzleti értéket. Ebből adódóan szeretünk a tervezés és az utókövetés során is minél inkább az adatokra támaszkodva meghozni a fontos döntéseket. Ez az oka annak, hogy az általunk szállított termékek esetében mindig rengeteg mérést építünk be, amivel nagyon jó kép alakul ki a termék használatának módjáról, esetleges továbbfejlesztésének irányairól.


  Üzemeltetés

  Ügyfeleinkkel történő hosszú távú együttműködés alapja, hogy a projekt eredményes befejezését követően is partnerek maradunk az üzemeltetésben és a termék továbbfejlesztésében.

  Dolgozzunk együtt, kérje egyedi ajánlatunkat!

  EXOT