Website analitika & Big Data & Business IntelligenceInformációk a megalapozott döntések meghozatalához

Annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk az ügyfeleinknek elengedhetetlen, hogy a fejlesztéseket megbízható adatokra támaszkodó döntések mentén tervezzük és valósítsuk meg.

Sokan esnek abba a hibába, hogy nem megalapozott információk alapján olyan szoftvert készíttetnek, ami a gyakorlatba nem felel meg a vele szemben támasztott elvárásoknak. Mi sikeres és fenntartható termékeket szeretünk készíteni, amelyekkel az ügyfeleink hosszú távon elégedettek. Mi úgy hisszük, hogy ennek alapja, hogy a megfelelő információk alapján, közösen tervezzük meg a terméket és folyamatosan mérjük annak hatékonyságát.

Ezen szolgáltatásunkkal mérésekkel és adatbányászati módszerekkel kutatást végzünk, aminek a végén egy elemzést készítünk, amellyel hatékonyan tudjuk megtervezni egy termék fejlesztésének lépésit.

Üzeleti folyamatokat elemzése

Megvizsgáljuk, hogy az üzleti célok eléréséhez milyen eszközök állnak rendelkezésre, hogyan tudjuk elérni a lehető leghatékonyabban az üzleti célokat.

Felhasználók elemzése

Milyen a felhasználók összetétele? Honnan érkeznek? Hogyan viselkednek? Hol morzsolódnak le? Méréseket állítunk be és az adatokat elemezve megválaszoljuk a fenti kérdéseket.

Termék elemzése

A célok elérése érdekében milyen terméket építsünk? Milyen konkurenciákkal kell megküzdenünk?
Az adatokból és a már meglévő ’best practice’-ekból kiindulva tervezzük meg a teréket.

Termék hatékonyságának mérése

Az üzleti cél eléréséhez egy terméket folyamatosan monitorozni kell. Egy mérési rendszert építünk a termékbe, amivel folyamatosan mérni tudjuk a termék hatékonyságát.
Ezen mérések alapján még tovább tudjuk javítani a termék hatékonyságát további optimalizációval, vagy új funkciók, például személyre szobott ajánló rendszer fejlesztésével.

Dolgozzunk együtt, kérje egyedi ajánlatunkat!

EXOT